Óvoda felújítás / Óvodafelújítás

Óvodafelújítás

Óvodafelújítás

Projekt címe: Söptei óvoda felújítása

Kedvezményezett neve: Önkormányzat Söpte

Konzorciumi partner: Vas Megyei Önkormányzati Hivatal

Támogatók: A Magyar Állam és az Európai Regionális Fejlesztési Alap

Projekt azonosító száma: TOP-1.4.1-15-VS1-2016-00007

Támogatás összege: 49.991.709 Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2019.09.30.
 

Önkormányzat Söpte a Vas Megyei Önkormányzattal konzurciumban együttműködve támogatási kérelmet nyújtott be a TOP-1.4.1-15 programban való részvételre, a Söptei Óvoda felújítására.

 

A projekt célja az óvoda minőségi fejlesztése építészeti és szakmai szinten. A szakmai feladatok magasabb szintű ellátása lehetőséget biztosít a XXI. századi igényeknek való megfelelésnek.

Az épület megújítása során komplex energetikai fejlesztés valósul meg, mely tartalmazza az intézmény teljes külső záró elemeinek szigetelését, nyílászáróinak cseréjét, a tető cseréjét, valamint teljes gépészeti megújítást. A megújuló energiák alkalmazásával a beépítésre kerülő napelem az épület teljes elektromos áram ellátása mellett biztosítja a szintén megújuló energiaforrásnak minősülő levegő hőszivattyú működtetését is. A tornaszoba és az udvar felújításával, valamint játékok beszerzésével az intézményi - Szombathely megyeszékhely viszonylatában fennálló - egyenlőtlenségek jelentősen mérsékelhetők. Az akadálymentesítés megvalósulásával az intézmény a mozgáskorlátozottak számára is elérhetővé válik. Akadálymentes parkoló is kiépítésre kerül.

 Csatolt fájl(ok):

« Vissza az előző oldalra!

Önkormányzat Söpte - Magyar